O Nama

VG MOTO

«VG moto» doo, je preduzeće u privatnom vlasništvu, čija se osnovna djelatnost temelji na bazi moto programa. Početak našeg rada datira od davne 1997.g. u sastavu «VGB». Primjenjujući savremene poslovne trendove, kao i sa proširenjem polja poslovanja, poslovni segment moto programa se 2005.g. izdvaja iz «VGB»-a i mijenja svoju pravnu formu u društvo sa ograničenom odgovornošću «VG moto».

U Crnoj Gori smo se vrlo brzo potvrdili kao preduzeće koje nudi vrhunsku moto opremu i to po veoma prihvatljivim cijenama. Tržišni uspjeh ovog društva je potvrđen ulaskom na liste saradnika poznatih svjetskih proizvodjača motoopreme od kojih izdvajamo: NOLAN GROUP, UNIBAT, A-PRO, RMS, PIRELLI, METZELER, NGK, SELENIA, ARIETE itd…., kao i respektabilnom referentnom listom kupaca.

Nabavka robe se temelji na priznatim metodologijama rada sa ino i domaćim dobavljačima, dok plasman proizvoda obavlja marketing odjeljenje, primjenjujući najnovija znanja iz područja marketinga, direkne prodaje u svojim specijalizovanim i diskontnim prodavnicama, kao i putem i internet prodaje.

«VG moto» svoj uspjeh ostvaruje zahvaljujući angažovanim, sa punom ozbiljnošću, poslu posvećenim ljudima, od kojih su sastavljeni njegovi timovi kao i na profesionalnoj organizaciji baziranoj na procesima okrenutim prema interesima korisnika.

Unutarnja organizacija «VG moto» je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenih. Posao je interesantan i izazovan zbog rada sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u razvoju, marketingu i menadžmentu. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura preduzeća omogućuje zaposlenima jak uticaj u preduzeću, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali ponudjeni asortiman i usluge. Svi Vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.